Lease en verhuur

Is uw CV- of warmwatertoestel aan vervanging toe maar ziet u op tegen deze aanzienlijke, eenmalige uitgave? Dan is leasen of huren beslist het overwegen waard. Bovendien bent u dan verzekerd van een zorgeloze all-in service.

Wij bieden u een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren. Een andere mogelijkheid is het Zekerheidsplan van BVO. Wij adviseren u graag!

Leasen in het kort
Bij lease ‘koopt’ u in een tijdsbestek van 3 of 5 jaar een toestel van Van Oosten Installatie. U betaalt maandelijks een vast, laag bedrag. Service en onderhoud zijn hierbij inbegrepen. Als zich in de leaseperiode een probleem voordoet, dan verhelpen wij dat gratis. Na afloop van de leaseperiode is het toestel uw eigendom.

Huren in het kort
Bij huur ‘leent’ u voor een periode van minimaal 12 jaar een toestel van Van Oosten Installatie. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Van Oosten Installatie houdt uw toestel in een optimale conditie, want service en onderhoud zijn bij de huur inbegrepen. Het toestel wordt echter niet uw eigendom.

Zekerheidsplan
Een andere mogelijkheid is het Zekerheidsplan van BVO. Voor een vast bedrag per maand zorgen we dat u er warmpjes bij zit. Voor minder dan € 1,- per dag heeft u een moderne CV-installatie inclusief onderhoud, service en voorrijkosten. Na de looptijd wordt de installatie automatisch uw eigendom. Zo profiteert u direct van meer comfort en energiebesparing, zonder grote uitgaven.

Heeft u interesse in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen